Μάρμαρα Λάρισας AE, Η Εταιρία

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο. Επενδύοντας σε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία σήμερα σε μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας φυσικών πετρωμάτων αλλά και σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων της, η ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ, έχει καταφέρει να διεκδικεί ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που συνεχώς αυξάνεται, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

lamda-prosopsh

Η καθετοποιημένη οργάνωση του εργοστασίου της αλλά και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ, της δίνει το πλεονέκτημα να μπορεί να αναλαμβάνει μεγάλα έργα και να συνεργάζεται με τις πλέον μεγαλύτερες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες του χώρου.

Στόχοι μας, η καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές, το AFTER SALE SERVICE, η ευελιξία και προσαρμοστικότητα με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών μας.

Σήμερα, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία και αξιοσημείωτη δραστηριότητα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας αρχιτέκτονας, κατασκευαστής ή ιδιώτης.

 

Τι Προσφέρουμε

Η ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ, παράγει ποικιλία φυσικών προϊόντων σε κάθε μέγεθος και σχήμα από πάγκους κουζίνας και πλακίδια μέχρι τεμάχια «ειδικών διαστάσεων», προσαρμοσμένα πάνω στίς σύνθετες ανάγκες του κάθε έργου.

Πλακίδια μαρμάρου και γρανίτη, Σκαπιτσαριστό και κυβόλιθοι, Καλλιτεχνικές εργασίες με σκαλίσματα, Τζάκια, Πισίνες, Κολώνες, Κολωνάκια, Κουπαστές, Επενδύσεις Τζακιών, Πλάκες τελάρου, Καδρέτα, Ειδικές διαστάσεις, Μνημεία, Ειδικές κατασκευές, Ειδικές εργασίες με CNC, Δάπεδο, Μπάνιο, Είδη Υγιεινής, Μάρμαρο, Επενδύσεις.

Με την εξειδικευμένη εμπειρία και τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία δύναται να αναλάβει τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές κατασκευές σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, με γνώμονα την ποιότητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H εταιρία ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως βασικό και αναπόσπαστο στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές αναφορικά με:

  • Την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, χτίζοντας μόνιμες σχέσεις με τους πελάτες, αναπτύσσοντας διαφοροποιημένες, πρακτικές και έξυπνες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.
  • Παρέχουμε πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις για τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, τόσο για μας όσο και τους πελάτες μας.
  • Την αειφόρο ανάπτυξή της, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων
  • Την συνεχής ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των εργαζομένων μέσω ενδοεπιχειρησιακών προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης.
  • Διατηρώντας υψηλά πρότυπα ηθικής στην έρευνα και ανάπτυξη των νέων προϊόντων μας.
  • Διατηρώντας υψηλά πρότυπα ηθικής των πρακτικών μάρκετινγκ και πωλήσεων.
  • Έχοντας θετική συνεισφορά στις κοινότητες στις οποίες λειτουργούμε.
  • Ακολουθώντας τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.
  • Η ασφάλεια, η υγεία και τα περιβαλλοντικά θέματα παραμένουν μια θεμελιώδης φροντίδα της εταιρίας.

 

Ισολογιμός ΜΑΡΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ 2013 >>

Ισολογιμός ΜΑΡΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. 2014 >>

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Ok